Bedrijfsbezoek Ruma Rubber in Hoogeveen en een ronde tafelgesprek over ervaringen met Certificerende instanties t.a.v. de nieuwe ISO-normen

16 maart 2018

Roel Schaafsma (QAE Manager) van Ruma Rubber te Hoogeveen nodigt op 16 maart 2018 a.s. de KKNF uit voor een bedrijfspresentatie gevolgd door een ronde tafel bijeenkomst over uitwisselen van ervaringen die de leden hebben met de werkwijzen van de certificerende instanties ten aanzien van de nieuwe ISO-normen voor kwaliteit en milieu.

Graag willen we met u discussiëren over onderwerpen als:

  • Houding/vraagstelling certificeringsinstellingen m.b.t. de nwe norm 9001:2015
  • Relatie Certificeringsinstellingen <> Direktie
  • Verschillen tussen Certificeringsinstellingen

Ruma Rubber
Ruma Rubber heeft meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van rubbertechnologie en de verschillende toepassingsgebieden van rubber. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van hoog­waardige elastomere producten. Hierbij worden plastische rubber­ compounds verwerkt tot vormvaste eindproducten met elastische materiaaleigenschappen.

Met meer dan 250 eigen recepturen is Ruma Rubber Europees trendsetter in rubber. De core business is het bekleden van walsen, waarmee ze marktleider in de Benelux zijn.

De missie van Ruma Rubber:
Het volgens specificaties ontwikkelen, engineren, testen, reproduceren en leveren van coatings, elastomeren en polyurethanen, die op basis van innovatie, competentie en unieke standaarden hun toepassingen vinden in technische vormartikelen, industriële walsen, rollers, olie/water zwellende afdichtingsystemen, hoogspanningsgarnituren en specialty’s.

De visie van Ruma Rubber:
Ruma wil haar toonaangevende (leidende) positie op gebied van ontwikkeling, productie, testen en leveren van hoogwaardige compounds en producten continueren en verder uitbouwen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, voortdurend investeren in Research & Development en het adopteren van nieuwe materialen en technologieën is een voorwaarde om aan te blijven sluiten bij de behoeftes van onze afnemers en succesvol te zijn in de snel veranderende industrie.

Nieuwsgierig geworden naar Ruma Rubber? Je bent van harte welkom haar 16 maart beter te leren kennen.

Programma
13:15-13:30: Ontvangst
13:30-15:00: Bedrijfspresentatie Ruma Rubber en korte bedrijfsrondgang
15:00 15:15: Kwaliteitsmanagement binnen Ruma Rubber
15:15-17:00: Ronde tafel over uitwisselen van ervaringen met de werkwijzen van certificerende instanties betreffende de nieuwe ISO-normen voor kwaliteit en milieu

Aanmelden
U kunt zich online aanmelden als u een web account heeft. U klikt op inloggen en verstrekt uw mail en wachtwoord. Vervolgens klikt u op de Activiteiten-pagina op ‘Inschrijven voor deze activiteit’. Heeft u nog geen web account dan kunt u dit aanvragen middels de ‘Registreren’-button bovenaan elke pagina van onze website.

Meer informatie?
Voor vragen of meer informatie kan een mail worden gestuurd naar Minny Aarten op mailadres: minny.aarten@kknf.nl

Locatie

Ruma Rubber

Lindberghstraat 49 7903 BM Hoogeveen

  • Ruma RubberLindberghstraat 49 7903 BM Hoogeveen
Uw adres