Business Improvement Event 2019

20 juni 2019

Inschrijven voor deze activiteit

Verkiezing Business Improvement Manager 2019

‘toekomstvisie op kwaliteitsmanagement’ 

Laat u op donderdag 20 juni 2019 inspireren tijdens het door het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement, NNK, georganiseerde tiende Business Improvement Event.  

Praktijkervaringen van genomineerden voor de Award voor Business Improvement Manager van 2019 uit totaal verschillende bedrijven geven een inkijk in hun aanpak, hoe ze omgaan met uitdagingen, het gebruik van kwaliteitstools en hun doorbraken bij het doorvoeren van innovaties en de opbouw van hun bedrijf. 

Leden van de kwaliteitskringen kunnen hier gratis naar toe. Aanmelden via de KKNF. Het bestuur zorgt voor het doormelden aan de NNK.  

De Kwaliteitskringen willen talentvolle Business Improvement Managers stimuleren om baanbrekende oplossingen te bedenken voor slimmere, efficiëntere bedrijfsprocessen. Zij reiken daarom jaarlijks de Business Improvement  Award uit aan de kwaliteitsmanager die (het denken over) de kwaliteit in zijn of haar organisatie ingrijpend verandert en verbetert.

Genomineerd voor de BIM-award met bijzondere BEST PRACTICES op het gebied van Integraal en verbindend kwaliteitsmanagement zijn dit jaar Fred Brands (Johan Enschede Amsterdam b.v.) en Willem Geuke (Flowserve b.v.). Daarnaast geven Daan van Beek (CEO Passioned Group) en Kees Ahaus (University of Groningen) een presentatie over ontwikkelingen op het vakgebied.

Programma:
13.00 uur   Ontvangst
13.10 uur   Opening Business Improvement Event 2019 door dagvoorzitter: Gerard Berendsen
13.15 uur   Keynote speaker Daan van Beek - CEO Passionned Group
14.00 uur   Presentatie Fred Brands
14.45 uur   Presentatie Willem Geuke
15.30 uur   Pauze
16.00 uur   ‘Toekomstvisie op kwaliteitsmanagement' - Kees Ahaus; Hoogleraar en sectieleider Health Services Management & Organization (Erasmus Universiteit Rotterdam)
16.45 uur   Bekendmaking Business Improvement Manager van het Jaar 2019 en uitreiking Publieksprijs
17.00 uur  Feestelijke borrel

 

 

 

Locatie

Leerklooster

Daam Fockemalaan 10, 3818 KG Amersfoort