QESH 4.0 Event op dinsdag 24 september 2019

24 september 2019

Het bestuur nodigt je van harte uit voor de activiteit QESH 4.0 Event op dinsdag 24 september 2019.

Huidige technologische en marktontwikkelingen stellen eisen aan organisaties en hun managementsystemen. Continue verbeteren en verbinden in de breedste zin – daar staan we met z’n allen voor, toch?

Daarom organiseren een vijftal Kwaliteitskringen ( te weten: Gelderland, Zwolle, Twente, Midden- en West-Brabant, Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement) op 24 september 2019 het QESH 4.0 Event.

Wat en voor wie?
QESH 4.0 is een evenement voor alle kwaliteits-, veiligheids-, milieu- en duurzaamheidsprofessionals die meer willen leren over de laatste ontwikkelingen. Die geïnteresseerd zijn in technologische ontwikkelingen, Big & Small Databeheer, Lean, slimme Arbo-compliance, duurzaamheid en Werkplezier.

Technologie, Processen en Mensen
QESH 4.0 combineert nieuwe technologieën met traditionele methodes. Als afgeleide van Industry 4.0 toont het QESH-management haar nut en noodzaak om continue te blijven verbeteren en te verbinden zowel horizontaal, vertikaal als ook buiten met binnen. Nieuwe technologiën hebben invloed op alles wat we doen. Mensen en machines worden verbonden via deze technologiën, waardoor kennis democratiseert. Data is breed beschikbaar, maar wat doen we er mee? En wat doen anderen met onze gegevens? Tijdens het evenement ontdek je welke impact QESH 4.0 heeft op o.a. cultuur, leiderschap en samenwerking.

Klaar voor de toekomst
Wil jij meer weten over de invloed van technologie en marktontwikkelingen op het QESH-management? En wil je klaar zijn voor de verdere veranderingen in de wereld? De wereld waarin de mogelijkheden onbegrensd lijken, net als de risico’s…? Dit en meer komt aan bod bij QESH 4.0.

Voeding voor lichaam & geest
Laat je deze dag voeden tijdens workshops, QESH-pitches, sprekerssessies met inspirerende vernieuwers én tijdens een smakelijk diner.

Kosten
Deelname aan het Event kost € 85,00.
Echter, de eerste 10 aanmeldingen worden betaald door de vereniging.
Wees er dus snel bij!

Mocht u zich na aanmelding willen afmelden dan kan dit gratis tot 1 september. Daarna wordt een bedrag van € 25,- administratiekosten in rekening gebracht.

Programma
Ontvangst: 12:30
Aanvang: 13:00
Einde: 19:00

Thema:
kwaliteit in brede zin
duurzaamheid
risicodenken
innovatie
data
leiderschap

Het event bestaat uit een viertal workshops die in twee rondes worden gehouden, QESH-pitches en sprekerssessies met inspirerende vernieuwers.

Zie de bijlagevoor meer informatie over de workshops. Meer informatie over de sprekers en het programma volgt later. 
 

Locatie

Het Awarehouse

Industrielaan 15, Scherpenzeel