QESSH Event op 25 maart 2021 (ivm Corona verplaatst)

25 maart 2021

Best KKNF-lid,

 

Veel nieuwe eisen worden gesteld aan onze managementsystemen.

Continue Verbeteren in de breedste zin? Daar gaan we met z'n allen voor, toch?

Daarom organiseren de Kwaliteitskringen op 25 maart 2021 (ipv 24 september 2020 ivm Corona gewijzigd) het QESSH* Event 2021.

*QESSH staat voor Quality, Environment, Safety, Sustainability en Health.

 

Voor wie?
QESSH Event 2021 is een evenement voor alle kwaliteits-, veiligheids-, milieu- en duurzaamheidsprofessionals die meer willen leren over de laatste ontwikkelingen. Die geïnteresseerd zijn in technologische ontwikkelingen, Big & Small Data beheer, Lean, slimme Arbo-compliance, duurzaamheid en Werkplezier.

Klaar voor de toekomst?
Wil jij meer weten over de invloed van technologie en culturele ontwikkelingen op kwaliteitsmanagement? En wil je klaar zijn voor de verdere veranderingen in de wereld? De wereld waarin de mogelijkheden onbegrensd lijken, net als de risico's? Dit en meer komt aan bod bij QESSH Event 2021.

Als lid van Kwaliteitskring Noord- Nederland en Flevoland bieden wij je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan dit event. Uiteraard door jouw aanwezigheid als bezoeker maar ook als deelnemer.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je als bedrijf of persoon te presenteren en/ of kennis te delen.

QESSHx-talk :
Wil jij jouw verhaal (niet commercieel) vertellen in de vorm van een elevator-pitch à 15 minuten?

Workshops:
Deelnemers kunnen 2 workshop kiezen uit een aanbod van 4. Weet jij een interessant thema of wil je zelf een workshop (à 45 minuten) geven waarin kennis/ ervaring gedeeld wordt en er een actieve rol is voor de deelnemers?  

Sponsors:
Ken je of ben je iemand die het event wil sponsoren? Wil je bijvoorbeeld op de informatiemarkt staan? Neem contact op met mij (secretariaat@kknh.nl) voor uitgebreide informatie over de verschillende sponsorpakketten.

Aanmelden voor een van bovenstaande activiteiten kan via info@kknf.nl (Minny Aarten/programmacoördinatie)

Aanmelden voor de QESSHx-talk en/ of workshop kan tot 1 maart 2021. De organisatie selecteert de aanmeldingen zodat er een breed gevarieerd programma komt en zoveel mogelijk verdeling over de kringen.

Ook volgt er tegen die tijd gedetailleerde informatie over het event en natuurlijk de mogelijkheid om je als bezoeker aan te melden.

Graag ontvangen wij zoveel mogelijk input van jou als lid om er een relevant en interessant event van te maken.

Heb je vragen over deze aankondiging of een van de bovenstaande mogelijkheden, schroom dan niet om contact op te nemen.