19 april 2016: Verslag ronde tafel QESH Management bij LambWeston

door Abbe Zwaal - 0 reacties

Vanuit de KKNF waren aanwezig:
Reino de Boer (Empatec)
Linda Romijn (de Burg)
Jan Dijkstra (Filtrair)
Johan Keuning (Friso Bouwgroep)


Na ontvangst met koffie en thee hebben de deelnemers zich aan elkaar voorgesteld tijdens een introductie rondje. Later noemde iemand de deelnemers "lotgenoten" om aan te geven dat de aanwezigen, hoewel ze uit verschillende branches kwamen, erg veel raakvlakken hebben met elkaar.

Onze gastvrouw Jolanda Veenstra, QESH Manager bij LambWeston, had van te voren een aantal vragen die ze graag met de deelnemers wilde bespreken. Omdat de groep elkaar voor het eerst zag was het heel verkennend. Er stond ook niet 1 uitdaging op de agenda dus er werd hel veel gesproken over verschillende onderwerpen gericht op QESH organisatie, beleggen verantwoordelijkheden en de ervaringen wat werkt goed en wat werkt niet. 

Na de intervisie hebben we een uitgebreide rondeleiding gehad door de fabriek. De deelnemers waren onder de indruk van de gebruikte proces technologie en de volumes die er gedraaid werden. Na afloop hebben we vier soorten producten geproefd en de slot conclusie was dat we vaker bij elkaar moeten komen om over QESH zaken te praten en ervaringen te delen.

0 reacties