Workshop Operationeel Risicomanagement

door Minny Aarten - 0 reacties

Op donderdag 30 november heeft de KKNF een workshop over Operationeel Risicomanagement georganiseerd. De workshop werd gegeven door Wen Duffels, manager KAM bij Certe (medische diagnostiek en advies).

Wat hield de workshop in?
Er werd kennis gedeeld m.b.t. de volgende thema’s:

Wat is Operationeel Risico Management (ORM);
Hoe selecteer je + hoe beschrijf je een proces?
Uitvoeren van risico-analyses;
Het beschrijven + beoordelen van risico’s;
Aantoonbaar beheren van risico’s.

Naast het luisteren was er veel tijd voor interactie tussen de 12 aanwezigen, afkomstig van diverse bedrijven. Aan de hand van vragen die Wen Duffels stelde werden de toehoorders uitgenodigd ervaringen en kennis uit te wisselen. Hierdoor ontstonden goede discussies!

0 reacties