Doel KKNF


De Kwaliteitskring Noord-Nederland en Flevoland is gericht op het versterken van organisaties in de regio. Wij kiezen voor de benadering dat het niet organisaties, maar altijd mensen zijn die leren. Daarom stellen we mensen centraal door hen bij elkaar te brengen met het doel dat er kennis en ervaring wordt gedeeld met elkaar. Dat kan gebeuren tussen leden onderling (bedrijfsbezoeken, whatssapp-groep KKNF), maar ook doordat we als Kwaliteitskring mensen uitnodigen die veel kennis op hun gebied hebben en vragen om te vertellen over hun vak (workshops, trainingen, seminars, zowel fysiek als online). Daarnaast bouwen we aan een gedegen netwerk waar leden de personen kunnen vinden die hen zouden kunnen helpen met de uitdagingen in hun organisatie.

Doelgroep

Binnen de KKNF zijn er diverse branches vertegenwoordigd zoals: dienstverlening, productiebedrijven, zorg en overheidsinstellingen. Momenteel hebben we ca. 100 leden afkomstig uit de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland.

Kennisoverdracht moet vooral leuk zijn!

We denken dat kennisoverdracht niet alleen maar een zakelijke component heeft, maar ook gewoon leuk moet zijn. We zoeken dus ook naar leuke manieren om de kennisoverdracht plaats te doen vinden. We sluiten daarbij aan bij de moderne manieren van communiceren, o.a. via LinkedIn (KKNF) en Twitter (@TQMKring).

De organisatie van de KKNF is in handen van een bestuur. Speciaal voor onze leden bestaat er een ledensite (ledenportal) waar je andere leden kunt opzoeken om kennis te delen en vragen te stellen aan elkaar. Ben je al lid, of is jouw bedrijf lid, registreer je dan hier om toegang te krijgen tot de ledenportal (kies voor account aanmaken). Ben je nog geen lid? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een lidmaatschap. Heb je nog vragen dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Mei 2021

KKZH - Online bijeenkomst: De lijn-staf relatie als mijnenveld
NNK - Sectie Zorg: De dames THe op visite bij het kwaliteitsnetwerk NNK
KKNF-Webinar: Remote Auditing & delen van overige QHSE-ervaringen in Coronatijd
NNK - Online presentatie: Het veranderende ecosysteem van de kwaliteitsmanager

Maart 2022

QESSH Event 2022
Logo Koninklijk Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum
Logo Empatec
Logo Friso Bouwgroep
Logo Coaching Quality
Logo METAWARE
Logo Certe Medische Diagnostiek & Advies
Logo Volkskredietbank voor Noord-Oost Groningen