Kwaliteitskring Noord-Nederland en Flevoland

De Kwaliteitskring organiseert regelmatig kijkjes in de (kwaliteits)keuken van aangesloten bedrijven. Met bedrijfsbezoeken, trainingen en workshops. Inspirerend en actueel. 

De Kwaliteitskring Noord-Nederland en Flevoland is gericht op het versterken van organisaties in de regio.
Wij kiezen voor de benadering dat het niet organisaties, maar altijd mensen zijn die leren.
Daarom stellen we mensen centraal door hen bij elkaar te brengen met het doel dat er kennis en ervaring wordt gedeeld met elkaar. Dat kan gebeuren tussen leden onderling (bedrijfsbezoeken, WhatsApp-groep), maar ook doordat we als Kwaliteitskring mensen uitnodigen die veel kennis op hun gebied hebben en vragen om te vertellen over hun vak (workshops, trainingen, seminars, zowel fysiek als online).

Ons motto is:

Samen leren excelleren! Kennis en expertise delen. Voor iedereen die met kwaliteit bezig is.

 

Daarnaast bouwen we aan een gedegen netwerk waar leden de personen kunnen vinden die hen zouden kunnen helpen met de uitdagingen in hun organisatie.

We denken dat kennisoverdracht niet alleen maar een zakelijke component heeft, maar ook gewoon leuk moet zijn. We zoeken dus ook naar leuke manieren om de kennisoverdracht plaats te doen vinden.

Als er leden zijn die een rol willen spelen in de organisatie, op welk gebied dan ook, laat het ons weten! Je bent meer dan welkom. Te denken valt aan een bedrijfsbezoek bij jouw bedrijf, het voorleggen van kwaliteitsvraagstukken in je organisatie aan leden of bespreken van nieuwe ontwikkelingen op kwaliteitsgebied.

De kwaliteit van onze kringactiviteiten bepalen wij met z’n allen!

Het bestuur

 

September 2021

Uitnodiging QESSH 2020 event op 30 september 2021 (ivm Corona verplaatst)
Logo Koninklijk Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum